Ceritaku bersama keluarga yang tersayang.

Thursday, 13 May 2010

Sandwich untuk minum petang


Hari ni sepatutnya balik pukul 3.10 pm. Disebabkan ada meeting guru2 balik pukul 4 pm. Ok tak de lah terlajak sampai pukul 5 macam yg lepas. Kot ada cikgu dah sound kat puan pengetua????


Sampai rumah kena buat sandwich utk hubby, dia tak makan nasi tengahari dengan alasan tak selera dengan menu kat kantin......Saya sendiri tak sempat nak lunch, satu hari berada kat atas langit sorang2.( bengkel saya kat tingkat 4)


Dengan pantasnya sandwich yg ku buat masuk perut hubby yg sedang kelaparan. (merangkap minum petang hehehe) Saya pun makan juga tapi tak sama dengan hubby sebab tengah jaga makan konon nak kecilkan badan supaya sepadan dengan badan hubby...huhuhu dia cuma naik 3 kilo je setelah 11 tahun kahwin..( sedangkan makan macam pirana...nak tido pun.... cari nasi lagi) 






Makan malam ni saya masak bubur nasi je, semalam tengok ada rakan blogger pun memasak bubur juga. Bukan ape...sambil tunggu bubur siap bolehlah saya mengadap pc dulu hehehe. Kejap lagi nak ambil 2 orang anak dara kat nursery, depa dah balik susah nak buat entri.



3 comments:

  1. wah menu sihat ni..sandwich & bubur nasi:)

    ReplyDelete
  2. Cik manggis, itu bukan saja menu sihat bahkan merangkap menu malas. hehehe

    ReplyDelete
  3. saya suka sangat tips dalam blog ni, sangat best dan mudah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails